NASRNULA IZ SVE SNAGE! Ana ODLEPILA zbog Subotića! Urla i BACA po kući, rekao OVO i izveo je iz takta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2019, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASRNULA IZ SVE SNAGE! Ana ODLEPILA zbog Subotića! Urla i BACA po kući, rekao OVO i izveo je iz takta!

Haos u Beloj kući!!!

U toku nedeljnog pretresa sa Milanom Miloševićem, povela se priča o razgovoru Davida Dragojevića sa njegovom majkom Biljanom, koji je bio i više nego buran.

Bilja je protiv Davidove nove veze sa starletom Anom Korać, te je na njen račun iznela niz uvreda, a potom je izvređala i svog sina da nije normalan što to ne vidi.

Ona je tvrdila da napolju postoji klip u kome Koraćeva planira da igra igru sa Dragojevićem, te je to i bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tema večerašnjeg razgovora.

U jednom trenutku umešao se i otac Aleksandre Subotić, Karađorđe, što je Anu izvelo iz takta, te smo je prvi put u istoriji rijalitija videli ovako besnu.

- Upadaš u reč, ućuti više je*em mu mater, jel si normalan? Ne čujem ni samu sebe šta razmišljam, ućuti više - dreknula je Koraćeva, i gađala Subotića iz sve snage.

David je pokušao da je smiri, govoreći joj da sedi i iskulira sve, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.