Mina doživela nervni slom, bacala se po podu, počela da povraća, a razlog je frapirao gledaoce! (VIDEO)

Izvor: Svet, 12.Dec.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mina doživela nervni slom, bacala se po podu, počela da povraća, a razlog je frapirao gledaoce! (VIDEO)

Mina Vrbaški prošle noći doživela je nerni slom i rasplakala se na žurki nakon čega su je Luna i Miki tešili.
Ono što je sve šokiralo jeste razlog zbog kog je Mina poludela.
Naime, iako je trenutno u vezi sa Ervinom Mujakovićem Mina je priznala da joj nedostaje Nemanja Đerić Đekson, ali i da je potresa čitava situacija vezana za Karađorđa Subotića koji je verio njenu majku Ivanu.

Nakon ovoga Mina se uputila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u Pab, a za njom je krenuo Toma Panić koji ju je tešio, ali bezuspešno.
Ona je potom ušla u Pab, a onda plakala i urlala na sav glas dok se bacala po podu.

U jednom trenutku dok se gušila u suzama počela je i da povraća, a kako je izgledala ova jeziva scena možete pogledati na snimku ispod teksta:

svetsvet, printscreen
The post Mina doživela nervni slom, bacala se po podu, počela da povraća, a razlog je frapirao gledaoce! (VIDEO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.