MONSTRUOZNO UBISTVO U SUBOTICI Majka sekirom smrskala lobanju svom sinu dok je spavao: Ubila sam rođenog sina

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2023, 09:19

MONSTRUOZNO UBISTVO U SUBOTICI Majka sekirom smrskala lobanju svom sinu dok je spavao: "Ubila sam rođenog sina"

Danica iz Subotice sačekala da Sergej zaspi, pa ga ubila sekirom i mirno sačekala policiju.

Nedavno se navršilo 10 godina od stravičnog zločina u Subotici kada je Danica Tot Kiralj, koja je tada imala 67 godina, sekirom smrskala lobanju sinu Sergeju (42). Nakon ubistva pozvala je policiju i kada su došli rekla: "Ubila sam rođenog sina".

Zločin se dogodilo u julu 2013. godine u kući u kojoj su njih dvoje živeli zajedno. Bila je nedelja, oko 12 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prema rečima iz tadašnje istrage, Sergej je bio težak alkoholičar koji je stalno maltretirao majku. Nekoliko puta se lečio u psihijatrijskim ustanovama, navodno je više puta pokušao da se ubije, ali bi se uvek vraćao alkoholu. Dva puta se ženio i obe žene su ga ostavile zbog pijanstva.

Sergejevo psihičko stanje se pogoršalo nakon smrti njegovog oca. Ubrzo je dobio i otkaz, a radio je kao kontrolor kočnica na vozovima.

Ostali su samo on i majka nad kojom se iživljavao.

Tako je bilo i kobnog dana.

Došao je kući mrtav pijan i počeo da je maltretira. Danica se posvađala sa njim, a on je legao da spava. Ona je izašla u dvorište i uzela sekiru, a kada se uverila da je zaspao, smrskala mu je glavu. Udarila ga je nekoliko puta.

Kada je videla da je mrtav, pozvala je policiju i ćerku koja je u tom trenutku bila udata i nije živela sa njima u kući.

Policiju je sačekala na kapiji i rekla im: "Ubila sam rođenog sina".
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.