LUDI TIKET (-), petak, 2.705.142 dinara: Makabi ni da mrdne!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2016, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), petak, 2.705.142 dinara: Makabi ni da mrdne!

Neverovatan tiket stiže nam iz Subotice

Ovaj kladilac iz Subotice se ne šali: na tiketu sa šest parova najmanja kvota iznosila je 3,60, pa vam je odmah jasno da je potenacijalni dobitak bio astronomski.

Uspeo je Subotičanin da dva puta pogodi iz iksa u iks, na mečevima Astana - Olimpijakos i Astra - Plzenj, pa jednom iz iksa u kec, na meču Apoel - Jang Bojs, a dva puta je pogodio da će u jednom poluvremenu oba tima dati bar po gol. Na utakmici Zorja - Fajenord >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u prvom, a u duelu Fenerbahče - Mančester Junajted u drugom delu.

Zapelo je, međutim, u Izraelu. Gađao je kombinazziju da će domaćin voditi na poluvremenu i pobediti na kraju, i da će uz to pasti od dva do tri gola na meču Makabi - AZ Alkmar, ali su i jedni i drugi pucali praznim puškama. Završilo se onako kako je i počelo - 0:0, što je dovelo do pada ovog fenomenalnog tiketa.

Na uloženih 180 dinara, s ukupnom kvotom 14.045, Subotičanin se nadao dobitku od 2.705.142 dinara, uključujući MOZZART BONUS od 177.042 dinara, odnosno 7% na šest parova bez igre konačan ishod.

S obzirom na to da je promašio jedan par, a da je proizvod pogođenih kvota iznosio više od 999, podigao je 18.000 dinara, sto puta veću sumu od uplaćene, kroz benefit „Naplati promašaj“.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.