Gužve na Horgošu, policija preusmerava saobraćaj ka Kelebiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2021, 10:38

Gužve na Horgošu, policija preusmerava saobraćaj ka Kelebiji

Zbog velikih gužvi na Graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, saobraćajna policija počela je jutros sa preusmeravanjem saobraćaja na auto-puta na obilaznicu oko Subotice, prema Graničnom prelazu Kelebija.

Smena turista stvorila je još juče velike gužve na Horgošu, zbog čega je još preksinoć Policija Mađarske apelovala na vozače da izbegavaju Horgoš i koriste Kelebiju i manje prelaze, ali po poslednjim podacima ni tamo situacija nije ništa bolja i vozači >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << moraju računati s dužim zadržavanjima.

Prema poslednjim podacima Policije Mađarske, na Horgošu se na izlaz iz ove zemlje i ulaz u Srbiju čeka četiri sata, dok je zadrđavanje u suprotnom smeru pet sati.

Savetuje se putovanje do manjih prelaza, jer se po zvaničnim podacima na Bačkom Bregu, Bajmoku i Đali čeka pola sata, a Horgošu 2 i Bačkim Vinogradima po sat vremena.

Gužve su i na Kelebiji, gde se na izlaz iz Mađarske čeka tri, a izlaz iz Srbije dva sata.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.