BRUKA I SRAMOTA! Ovo je Stanija rekla nakon što je njen dečko NASILNIK udario Aleksandru!

Izvor: Svet, 06.Okt.2018, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUKA I SRAMOTA! Ovo je Stanija rekla nakon što je njen dečko NASILNIK udario Aleksandru!

Aleksandra Subotić je u toku današnjeg dana završila kao žrtva nasilja, budući da ju je Vladimir Tomović udario pesnicom u glavu, nakon što ga je ona, kako je Veliki šef nalgasio, “podmuklo udarala i šutirala ispod stola”.
Veliki šef je doneo odluku da Vladimir bude direktno diskvalifikovan iz “Zadruge”, ali je odmah potom naglasio da je takođe bilo nedopustivo ponašanje i Subotićeve.

Stanija Dobrojević je ostala u suzama zbog toga što >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se rastaje sa svojim dragim, te je besno poručila:
“Aleksandra je dobila ono što je tražila!”, besnela je Stanija, sa čime su se pojedini zadrugari složili, dok drugi nisu mogli da pronađu nijedno opravdanje za nasilje nad ženom.
SvetSvet
The post BRUKA I SRAMOTA! Ovo je Stanija rekla nakon što je njen dečko NASILNIK udario Aleksandru! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.