Izvor: Scandal.rs, 05.Okt.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DISKVALIFIKACIJA! Vladimir izbačen iz ‘Zadruge’ nakon što je fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić! (VIDEO)

Vladimir Tomović je danas u toku popodnevne igre fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić, nakon kraće svađe. Aleksandrin dečko, David Dragojević obelodanio je to da je Tomović slao poruke i pokušavao da zavede Subotićevu pre nego što su ušli u “Zadrugu 2”. To je Vladimira dovelo do ludila, pa je počeo da gađa ljubavni par flašama, The post DISKVALIFIKACIJA! Vladimir izbačen iz ‘Zadruge’ nakon što je fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKADA VIĐEN HAOS U ZADRUZI: Vladimir izbačen nakon što je fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2018

Veliki šef je doneo odluku da Stanijinog dečka izbaci iz Bele kuće zbog nasilničkog ponašanja. Vladimir Tomović je danas u toku popodnevne igre fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić, nakon kraće svađe. Aleksandrin dečko, David Dragojević obelodanio je to da je Tomović...

Nastavak na Večernje novosti...

OGLASIO SE VLADIMIR TOMOVIĆ Nakon što je izbačen iz "Zadruge 2" zbog tuče, poslao OVU PORUKU

Izvor: Blic, 06.Okt.2018, 00:12

Nakon što je izbačen iz "Zadruge 2" zbog toga što je fizički nasrnuo na Aleksandru Subptić, Vladimir Tomović se obratio pratiocima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.