NIKADA VIĐEN HAOS U ZADRUZI: Vladimir izbačen nakon što je fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2018, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKADA VIĐEN HAOS U ZADRUZI: Vladimir izbačen nakon što je fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić! (VIDEO)

Veliki šef je doneo odluku da Stanijinog dečka izbaci iz Bele kuće zbog nasilničkog ponašanja. Vladimir Tomović je danas u toku popodnevne igre fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić, nakon kraće svađe. Aleksandrin dečko, David Dragojević obelodanio je to da je Tomović slao poruke i pokušavao da zavede Subotićevu pre nego što su ušli u "Zadrugu 2".U toku igrice u kojoj su zadrugari davali mišljenja o svojim cimerima, Vladimir Tomović i David Dragojević žestoko >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su se posvađali, a tokom sukoba David je rekao da je on slao poruke njegovoj devojci Aleksandri Subotić.- Što si joj slao poruke? - upitao je David. - Sviđa mi se. Ja sam džukela koja je je*ala tebe rasnoga - rekao je Vlada.Nakon ove izjave uputili su jedi drugima najteže reči, a zatim su se Vladimir i David potukli, a obezbeđenje ih je razdvajalo.Nakon što su se strasti smirile, Aleksandra se obratila Vladimiru i provocirala ga.- Ajde je*i mi mater - provocirala je Aleksandra Vladimira.Nakon toga je nastala opšta frka, a Vladimir je fizički nasrnuo na Aleksandru, zbog čega je završio u zatvoru.Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-snimku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zadrugari zanemeli od šoka kad im je pušten snimak tuče! Stanija nije treptala, David spakovao stvari i lupao na kapiju! (VIDEO)

Izvor: Svet, 06.Okt.2018, 08:10

U Zadruzi se danas ceo dan polemiše o tuči koja se dogodila u popodnevnim časovima, posle koje je Vladimir Tomović diskvalifikovan zbog udarca u glavu Aleksandre Subotić.. Veliki šef je doneo odluku da zadrugarima pusti snimak tuče, nakon čega su se okupili za stolom i pažljivo pratili sve što...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.