Sad bi svi u nacionalni teatar! Stoja: Hoću i ja da pevam u Narodnom pozorištu!

Izvor: Svet, 09.Feb.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad bi svi u nacionalni teatar! Stoja: Hoću i ja da pevam u Narodnom pozorištu!

Folkerka Stojanka Stoja Novaković planira da, kao i evrovizijska zvezda Marija Šerifović, nastupi u Narodnom pozorištu!
Pevačica, koja poslednjih nekoliko godina svakog vikenda nastupa zahvaljujući hitu “Bela Ciganka”, traži odgovarajuću dvoranu za koncert koji planira da održi na Dan žena.
E pa hoću i ja koncert u Narodnom pozorištu”, napisala je Stoja na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mrežama, a njeni fanovi su tu ideju prihvatili s oduševljenjem.
Neki su joj čak predložili da, umesto u našem nacionalom teatru, zakaže nastup u Sidnejskoj operi!
Narodno pozorište ima samo 500 mesta: E, onda neću. Proslavu 8. marta u Beogradu uz “Belu Ciganku” ipak ćemo da napravimo u kafani“, poručila je Stoja, koja sebe naziva institucijom.
Podsetimo, Marija će pevati u Narodnom pozorištu 25. marta, a protiv njenog nastupa pobunili su se pojedini glumci tvrdeći da joj nije mesto u nacionalnom teatru, dok je podršku dobila od koleginice Ane Bekute.
Pogledaj vesti o: Stoja

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

"Kad može Šerifovićka mogu i ja": Folkerka želi da peva u Narodnom pozorišu, ali i u sidnejskoj Operi

Izvor: B92, 09.Feb.2016

Izgleda da je Narodno pozorište u Beogradu postalo "meta" pevača u Srbiji.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.