ŠTA JE OVO, NARODE? Stoja u društvu poznate srpske reperke... Saradnja na pomolu? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JE OVO, NARODE? Stoja u društvu poznate srpske reperke... Saradnja na pomolu? (FOTO)

"I mama ima mamu..."

Poznato je da Mimi Mercedes "predstavlja ulicu" i repuje od malih nogu, baš zato mnoge je iznenadila fotografijom koju je objavila na svom instagram nalogu, a na kojoj pozira sa Stojankom Novaković Stojom, jednom od naših najvećih folk pevačica.

A post shared by stoja (@stojainstitucija) on Aug 16, 2017 at 9:43am PDT

Ipak, svima je poznat hit "Gadure" koji je snimila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedno sa Milanom Stankovićem i Miletom Kitićem, a koji ju je učinio još popularnijom. Zato, možda, ne treba da čudi njena opčinjenost Stojom koja se bavi potpuno drugačijom vrstom muzike, a koliko je poštuje svedoči i opis koji je Mimi postavila ispod fotografije:

A post shared by Guda Iz Huda (@mimimercedez) on Aug 18, 2017 at 1:42am PDT

- I mama ima mamu - napisala je reperka.

A post shared by Guda Iz Huda (@mimimercedez) on Oct 2, 2016 at 8:06am PDT

Pre godinu dana Mimi je napravila hit i sa Kajom, tako da joj saradnja sa pevačima i pevačicama nije strana.Takođe, Mimi je izjavila da ima veliku želju da napravi duet sa Darom Bubamarom, a da li je u planu i neki projekat sa Stojom, ostaje nam da vidimo.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.