Horor Stoja!

Izvor: Poznati.info, 09.Maj.2012, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor Stoja!

Folk zvezda pokazala svoje izdanje bez ”maske” na licu.

Fotografija pred vama nastala je u prepodnevnim časovima, kada je Stoja ispijala prvu jutarnju kafu. Podbulo lice, podočnjaci, neuredna kosa…Da li je ovo zaista ona seksi pevačica koju smo navikli da gledamo na šljaštećoj sceni Granda? Sledeći put, naočare obavezno na oči, pa tek onda slikanje i kačenje na fejsbuk.

J. M
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Goga u seksi izdanju!

Izvor: Poznati.info, 09.Maj.2012

Pevačica je svoje fanove obradovala sa nekoliko novih fotografija...Goga je na svoju fejsbuk stranicu postavila slike koje su oduševile sve muškarce. Pored nove pesme koju je najavila, ona je pokazala i svoju do perfekcije doteranu liniju. Napucana u seksi bikiniju, sa peskom na svojim oblinama retko...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.