Izvor: Blic, 28.Jun.2023, 09:52

Stiže "Dan D" za sve sa stambenim kreditima! 30. jun će mnoge da "zaboli", euribor na korak od 4 %: Rate idu sa 145 na 215 evra, a sa 550 na preko 600

Za nekoliko dana, tačnije 30. juna, svim građanima Srbije sa stambenim kreditima, njih oko 150.000, u elektronsko sanduče stićiće redovno obaveštenje o povećanju mesečne rate. Naime, tog dana, kamate na stambene kredite se usklađuju sa aktuelnim vrednostima euribora (tromesečnog ili šestomesečnog koji su najviše zastupljeni na našem bankarskom tržištu). Sa ovim usklađivanjem, rate za stambene kredita će u proseku biti veće od 20-ak do 80 evra u odnosu na januar.
Pogledaj vesti o: Stambeni krediti

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Od 30. juna možemo očekivati novi rast euribora

Izvor: Kamatica.com, 28.Jun.2023

Za nekoliko dana, tačnije 30. juna, svim građanima Srbije sa stambenim kreditima, njih oko 150.000, u elektronsko sanduče stićiće redovno obaveštenje o povećanju mesečne rate..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.