Sara Jo podržala usvajanje zakona o istopolnom partnerstvu

Izvor: Tracara.com, 05.Okt.2020, 10:27

Sara Jo podržala usvajanje zakona o istopolnom partnerstvu

Foto: Printscreen, Instagram Pop zvezda Sara Jovanović, poznatija kraće kao Sara Jo, posvetila je nekoliko Instagram storija „Belgrad Prajdu“ kako bi podržala peticiju o usvajanju zakona o istopolnom partnerstvu. Sara je putem videa objasnila koje su prednosti zakona o registrovanim istopolnim zajednicama – navodeći da je parovi, ukoliko ovaj zakon bude donesen, moći da dele imovinu, posećuju jedno drugog u bolnici, ostvare pravo na zajednički stambeni kredit, zdravstvenu zaštitu >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << na osnovu zaposlenja jednog partera itd. “Ukoliko vas ovo ne žulja, stavite kamenčić u cipelu i prošetajte svetom u kojem zakon o registrovanim istopolnim zajednicama još uvek nije donesen”, rekla je za kraj pop zvezda. Ovo nije prvi put da Sara podržava LGBT zajednicu. Ona je prošle godine bila i Kuma beogradskog Prajda. “Mislim da svako ko se bavi kreativnim radom i te kako treba da pokaže i dokaže svoje ja i podeli sa publikom i takve stvari. Prosto da se otvori i da nekako ne oseća bilo kakvu vrstu pritiska, već da bude ono što jeste i da priča glasno o nekim stvarima. Srećom su me kontaktirali za Prajd u trenutku kada sam vrlo bila odlučna po pitanju toga. Shvatila sam da ne želim da ćutim, pogotovo kada sam čula priče svojih prijatelja i neke stvari osetila na svojoj koži. Bila sam spremna na tako nešto”, izjavila je pop pevačica Sara Jo na Instagam lajvu Beograd Prajda ranije ove godine. The post Sara Jo podržala usvajanje zakona o istopolnom partnerstvu appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Stambeni krediti

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od 6.500 ljudi potpisalo peticiju za usvajanje zakona o istopolnim partnerstvima

Izvor: Danas, 05.Okt.2020

- Moji najbolji prijatelji zaslužuju da imaju svoje pravo da vole koga hoće, da odlučuju i stvaraju život s kime god žele i da zakon stoji iza njih koliko god se drugima to transparentno ne sviđa - samo je jedan od preko šest hiljada komentara potpisnika i potpisnica peticije Beograd Prajda za...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.