Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2023, 11:33

Rata stambenog kredita niža od 10 do preko 25%, zavisi od uslova i kad je uzet

Direktor Odeljenja za razvoj u Sektoru za kontrolu poslovanja banaka u Narodnoj banci Srbije Marija Ugrčić izjavila je danas da će, zbog odluke NBS da se dužnicima privremeno ograniči nominalna kamatna stopa, rata stambenog kredita smanjiti između 10 i više od 25 odsto na mesečnom nivou, kao i da to zavisi od trenutka kada je neko uzeo stambeni kredit, uslova i perioda na koji je kredit uzet.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rata stambenog kredita niža od 10 do preko 25%, zavisi od uslova i kad je uzet

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Sep.2023

BEOGRAD – Direktor Odeljenja za razvoj u Sektoru za kontrolu poslovanja banaka u Narodnoj banci Srbije Marija Ugrčić izjavila je danas da će, zbog odluke NBS da se dužnicima privremeno ograniči nominalna kamatna stopa, rata stambenog kredita smanjiti između 10 i više od 25 odsto na mesečnom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.