Izvor: Blic, 11.Sep.2023, 15:29

Jorgovanka ograničava kamate na stambene kredite! Olakšice startuju u oktobru, a uslovi su jasni: Važna je i visina zajma, a evo i kolika je maksimalna kamata

Ukoliko ste korisnik prvog stambenog kredita u svom životu sa promenljivom kamatnom stopom, i ako ugovoreni iznos kredita ne prelazi preko 200.000 evra, vaša rata će počevši od oktobarske biti ograničena u narednih 15 meseci, odlučila je danas Narodna banka Srbije. Praktično, kako ističu iz NBS, na ovaj način rate na kredite biće manje od 10 do 25 odsto!
Pogledaj vesti o: Stambeni krediti

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBS privremeno ograničila kamate na stambene kredite

Izvor: Danas, 11.Sep.2023

Narodna banka Srbije donela je odluku da se dužnicima privremeno ograniči nominalna kamatna stopa za period od narednih 15 meseci.

Nastavak na Danas...

Banke zatečene ograničenjem kamate na stambene kredite: Analiziraju mere i spremaju odgovor

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2023

Narodna banka Srbije je na 15 meseci ograničila kamatu na stambene kredite do 200.000 evra. Kamata neće moći da bude iznad 4,08 procenata, a odluka se primenjuje od oktobra.

Nastavak na Radio 021...

Ekonomija: Kome će pomoći mera Narodne banke Srbije da ograniči kamate na stambene kredite

Izvor: Danas, 12.Sep.2023, 12:40

Getty Images U narednih 15 meseci, otplata stambenih kredita u Srbiji mogla bi da bude nešto lakša. Privremenom merom Narodne banke Srbije ograničena je kamatna stopa za dužnike koji su podigli prvi stambeni kredit sa promenljivom kamatnom stopom, a koji je manji od 200.000 evra. Usled primene ove...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.