Banjalučanin pobedio kladionicu: Zarađuje više nego ikad, a koristi samo zdrav razum!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Apr.2017, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučanin pobedio kladionicu: Zarađuje više nego ikad, a koristi samo zdrav razum!

Jedan Banjalučanin je uspeo ono što niko nije - da na originalan način pobedi kladionice. Svoje iskustvo i borbu ispričao je u dahu, uzbuđen, sa zadovoljnim šeretskim osmehom na licu.

On je porodičan čovek, zaposlen, ima dvoje osnovaca, stambeni kredit, punoletno auto i roditelje na selu.

- Sebe sam smatrao umerenim igračem. Sedmično sam igrao tri četiri tiketa, na uloženih pet maraka gađao sam sto. Prosečna kvota mi je samim tim, bila nešto više od dvadeset. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Da se razumemo, uživao sam u igri, iščekivanju gola ili promeni rezultata na teleteksu. I sada uživam u tome, ali što bi moja baka rekla, "o svom grošu" - kaže on.

Foto: pixabay.com, Telegraf

Sistem je jednostavan, ali funkcioniše. Čovek je otvorio svoju kućnu kladionicu. Kladi se isto koliko se i kladio ranije, samo je zamenio uloge.

Postao je "vlasnik" kladionice u  kom ima samo jednog aktivnog igrača, sebe. Odigra tiket po kladioničarskim kvotama na list papira, a novac namenjen za klađenje umesto u kladionicu ubaci u kasicu.

Ukoliko ne pogodi opklade, uloženi novac ostaje u njegovoj kasici. Ukoliko pogodi, dobitak uzima iz te iste kasice. Nakon mesec dana svakodnevne igre prošao je jedan tiket od 120 maraka koji je isplatio iz iste kase u koju ubacuje uplate svojih listića. U kasi je prvi mesec ostalo 150 maraka.

Drži se osnovnog kockarskog pravila, mnogo više se izgubi nego dobije na kladionici. Ovaj Banjalučanin je strast za "igrom" pobedio zdravim razumom.

(Telegraf.rs/Fokus.ba)


Pogledaj vesti o: Stambeni krediti

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.