Završeno - Inter doveo šampiona Evrope!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2016, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno - Inter doveo šampiona Evrope!

Transfer koji se kuvao nedeljama je konačno završen. Objava u narednim satima, Portugalac stiže u Inter!

Žoao Mario je novi igrač Intera. Više nema dileme, klubovi su se dogovorili, ovo će biti rekordni transfer za Sporting. Naime, u njihovu kasu će se sliti oko 37 miliona evra, dok će još osam inkasirati menadžerska agencija koja drži ugovor fudbalera.

Portugalski reprezentativac je insistirao od početka na odlasku u Seriju A, njegov klub je oklevao, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kraju, simptomatična je izjava predsednika da nisu kao drugi i da ne žele da zadržavaju igrača protiv njegove volje.

Vodeći portugalski listovi su objavili da je transfer završen, "O Žogo" tvrdi da je odlučujuća bila volja fudbalera, dok "Rekord" navodi da je deo obeštećenja vezan za bonuse.

Žoao Mario je dete Sportinga, istina bio je u Portu kao klinac, ali je već veoma rano stigao među "Lavove". Ima 23 godine, bio je na pozajmici u Setubalu, ali je već tri sezone standardan u redovima Sportinga.

Zanimljivo da je stariji brat takođe fudbaler, sećate ga se iz zagrebačkog Dinama. U pitanju je Vilson koji sada igra za Bragu i koji je mnogo obećavao svojevremeno bio i mladi reprezentativac, ali mu se karijera nije kretala očekivanom putanjom.

Žoao Mario je za reprezentaciju debitovao 2014. sakupio više od dvadeset nastupa, a bio je manje-više standardan u selekciji Portugala koja je osvojila evropsku krunu ovog leta u Francuskoj.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.