De Bur dobija prvo zvučno pojačanje?

Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2016, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Bur dobija prvo zvučno pojačanje?

Kako prenose portugalski mediji, fudbaler Sportinga Žoao Mario ide u tabor Nerazura za obeštećenje od 40.000.000 evra.

Jedino gde se portugalski mediji baš i ne slažu jesu visine premija. Pominje se dodatna zarada od 5.000.000 do 10.000.000 evra u zavisnosti od partija 23-godišnjeg veziste na "Đuzepe Meaci".



A Bola navodi da je posao "praktično garantovan", O Žogo i Rekord da je samo pitanje sata kada će biti ozvaničen.Gazeta >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << delo Sport izlazi sa detaljima o zaradi igrača. Kaže se da će Mario dobiti petogodišnji ugovor vredan 3.000.000 evra po sezoni.

Zanimljivo je da italijanski mediji još nisu izvestili o ovom transferu tako da treba biti oprezan. Ukoliko se on zaista dogodi, Mario će biti drugi najskuplji igrač u istoriji Intera. Pogađate, najskuplji je jedan jedini, Kristijan Bobo Vijeri...

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.