VELJKO NIKOLIĆ: Neće biti lako u Inđiji, ali očekujem duplu krunu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 13:23

VELJKO NIKOLIĆ: Neće biti lako u Inđiji, ali očekujem duplu krunu

Plejmejker crveno-belih želi sve pobede do kraja sezone.

Mladi vezista Crvene zvezde Veljko Nikolić sa nestrpljenjem očekuje nastavak Superlige Srbije i prvi meč na Banjici, koji je na programu 29. maja.

- Jedva čekam meč sa Radom. Mnogo sam se uželeo i Marakane i fudbala i takmičarskog nadmetanja. Bez obzira što smo vrlo blizu osvajanja titule, hoćemo da pobedimo sve utakmice do kraja i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na pravi način demonstriramo koliko smo se uželeli fudbala. Tu je i Kup koji želimo da osvojimo, tako da imamo puno posla pred nama, ali smo spremni za sve izazove koji nas očekuju u narednom periodu - tvrdi Nikolić za klupski sajt.

Saznali su crveno-beli i prvog sledećeg protivnika u Kupu Srbije. Izabranici Dejana Stankovića će u četvrtfinalu dočekati Inđiju.

- Vrlo neugodan protivnik, pogotovo kada su domaćini. Teren im je uzan i kratak i u prvenstvu nam je bilo teško da nametnemo svoju igru, već smo kroz meč morali da se prilagođavamo. Mislim da ćemo se dobro spremiti za taj susret i da ćemo trijumfovati, iako smatram da neće biti lako.

Uželeo se Nikolić svega vezanog za fudbal, a najviše su mu nedostajali "mlađi" saigrači.

- Ako bih morao da izdvojim one koji su mi najviše nedostajali, to su Njegoš, Gavra i Konatar. Međutim, stvarno sam srećan što smo se vratili grupnim treninzima, to je znak da virus prolazi i da smo uspeli da preguramo najteži period.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veljko Nikolić: Hoćemo sve pobede do kraja

Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2020

"Mnogo sam se uželeo fudbala"..Prolećno otkriće Dejana Stankovića svakako je bio mladi Veljko Nikolić. Talentovani plejmejker je pred sobom imao težak zadatak da zameni bivšeg kapitena Marka Marina i pokazao je raskošan potencijal dokazavši se na svim utakmicama koje je startovao na poziciji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Nikolić: Jedva čekam meč sa Radom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2020

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić izjavio je da se uželeo fudbala i da je jedva čeka nastavak Superlige i meč sa Radom...Crveno-beli će 29. maja na Banjici gostovati Radu u 27. kolu, kada će imati priliku da osvoje šampionsku titulu..."Jedva čekam meč sa Radom. Mnogo sam se uželeo i Marakane...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.