UEFA PRESUDILA: Srbija dobila meč protiv Albanije 3:0, ali su nam oduzeta tri boda!

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA PRESUDILA: Srbija dobila meč protiv Albanije 3:0, ali su nam oduzeta tri boda!

NION - Evropska fudbalska unija (UEFA) odlučila je da prekinutu utakmicu kvalifikacija za EP 2016. godine između Srbije i Albanije registruje službenim rezultatom 3:0 u korist našeg tima.

Međutim, Srbija je kažnjena sa oduzimanjem tri boda zbog loše organizacije meča sa Albanijom. Naš nacionalni tim kažnjen je sa 100.000 evra, a naredne dve utakmice u kvalifikacijama za EP 2016. odigraće pred praznim tribinama.

S druge strane, FS Albanije je kažnjen sa 100.000 evra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je 14. oktobra pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letelica, dron, sa zastavom takozvane velike Albanije, nakon čega su usledili incidenti. Susret je prekinut pri rezultatu 0:0.

Sastanak Kontrolne i Disciplinske komisije Evropske fudbalske unije (UEFA) posvećen prekinutoj utakmici između Srbije i Albanije završen je u četvrtak u Nionu posle celodnevnog zasedanja, a konačna odluka o epilogu i mogućim kaznama biće zvanično saopštena danas.

Tročlana komisija UEFA trebalo je da donese odluku u četvrtak, ali je odložena za sutra zbog obimne dokumentacije i dugotrajnog razmatranja dokaza dve delegacije kako bi "presuda" o konačnom epilogu bila pravična.

(Novosti.rs)
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Utakmica Srbija Albanija,   Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hvala UEFA!

Izvor: Mondo, 24.Okt.2014

Meč Srbija - Albanija registrovan rezultatom 3:0 za Srbiju. "Orlovi" bez publike na dva naredna meča, a FSS bez 100.000 evra. Srbiji oduzeta i tri boda..Foto: AP Photo/Darko Vojinovic..UEFA je presudila u vezi prekinutog meča Srbija - Albvanija u kvalifikacijama za EURO 2016....Utakmica Srbija - Albanija...

Nastavak na Mondo...

UEFA odlučila: Srbiji pobeda sa 3:0 uz oduzimanje tri boda!

Izvor: 24sata, 24.Okt.2014

UEFA je odlučila da posle prekida kvalifikacione utakmice za plasman na EURO2016 između Srbije i Albanije kazni našu reprezentaciju oduzimanjem tri boda, iako je meč registrovan službenim rezultatom 3:0 u našu korist...Fudbalski savez Srbije saopštio je da su kazne UEFA sledeće:..1. Utakmica...

Nastavak na 24sata...

UEFA: Srbija dobila meč s Albanijom i izgubila tri boda

Izvor: Radio 021, 24.Okt.2014

UEFA je odlučila da se utakmica između Srbije i Albanije registruje pobedom Srbije od 3:0, ali i da se našoj selekciji oduzmu tri boda, saopštio je Fudbalski savez Srbije...Naime, UEFA je odlučila da prekinutu utakmicu registruje službenim rezultatom 3:0 u korist našeg tima...Međutim, Srbija...

Nastavak na Radio 021...

ALBANCI PRETE UEFA: Ne zaj...... se sa nama!

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014

TIRANA - Albanski navijači pozvali su na masovne proteste u Tirani i Prištini odluke UEFA kojom je prekinut meč kvalifikacija za EP 2016. između Srbije i Albanije registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist našeg tima...Društvene mreže na Kosovu i u Albaniji "poludele" su posle odluke saopštenja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.