Tur: Frum krunisan, Grajpelu poslednja etapa

Izvor: N1 televizija, 24.Jul.2016, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tur: Frum krunisan, Grajpelu poslednja etapa

Kris Frum je treći put u karijeri pobednik Tur De Fransa. Posle 2013. i 2015. on je upisao svoje ime zlatnim slovima u istoriju najpoznatije biciklističke trke.

Biciklista Skaja je bio najbolji posle 21. etape. Poslednja do Šanze Lizea je bila, po običaju, revijalna, i Frum je proslavio pobedu držeči za ruke kolege iz Skaja. Takođe, uz neizbežni šampanjac, podelio je drugarima iz tima i po pivo.

Za Fruma, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ovo je bila najbolja moguća priprema za trku u Riju. Pobedu na poslednjoj etapi zabeležio je Nemac Andrej Grajpel ispred slovačkog vozača Pitera Sagana.

Frum je završio u žutom dresu skoro tri minuta ispred Romana Bardea, vozača tima Ag2R. Treći je bio Nairo Kintana, vedeta Movistar tima, koji je imao zaostatak od tri minuta i osam sekundi.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.