Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2016, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVU BITKU DOBIO JE BRITANAC: Hamilton ‘ošišao’ Rozberga za pobedu na Hungaroringu

Luis Hamilton pobednik je 11. trke u sezoni za Veliku nagradu Mađarske na stazi Hungaroring.

Kakva pobeda Luisa Hamiltona! Posle izgubljene pol pozicije u jučerašnjim kvalifikacijama u gotovo poslednjim momentima od strane klupskog kolege Nika Rozberga, danas je sve naplatio i pobedom u Mađarskoj preuzeo prvo mesto u generalnom plasmanu.
Rozberg je pre samo nekoliko trna imao 43 boda viška, a sada je u minusu šest poena.
Nemac je današnju trku završio na drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mestu, a mesto na podijumu još je imao i Danijel Rikiardo.
Iz su redom bili Seastijan Fetel, Maks Ferstapen, Kimi Raikonen, Fernando Alonso, Karlos Sains junior, Valteri Bota i Niko Hulkenberg.
The post OVU BITKU DOBIO JE BRITANAC: Hamilton ‘ošišao’ Rozberga za pobedu na Hungaroringu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamilton: "Početak trke je sve rešio"

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2016

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da je trka za Veliku nagradu Madjarske odlučena već na samom njenom početku..."Početak trke je sve rešio. Dobro sam krenuo, imao sam jedan bolid Red Bula sa unutrašnje strane, tako da je bilo dosta pristiska u prvom redu.. Kakav dan! Drago mi je zbog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.