Šok na kraljevskom dvoru: Luka Modrić završio sezonu! Na štakama i u suzama napustio Bernabeu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2015, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok na kraljevskom dvoru: Luka Modrić završio sezonu! Na štakama i u suzama napustio Bernabeu (VIDEO)

Realov vezista mora da pauzira šest sedmica, postoji nada da zaigra u finalu Lige šampiona, ali Anćelotijeva ekipa mora njajpre bez njega i Bejla da eliminiše Atletiko

Namrgodilo se čelo Karlu Anćelotiju, uvatili su se za glavu navijači Real Madrida. Za Luku Modrića, jednog od ključnih igrača kraljevskog kluba na sredini terena, sezona je završena!

Hrvatskom reprezentativcu istegnuo je ligamente kolena na utakmici sa Malagom i prema izveštajima iz Španije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sleduje mu šest sedmice pauze. A to znači da propušta sve ključne mečeve u borbi za dva preostala trofeja (Primeru i Ligu šampiona). Uz tračak nade: mogao bi da se oporavi za eventualnu finalnu utakmicu u borbi za naslov prvaka Evrope. Naravno, pod uslovom da ekipa Karla Anćelotija najpre eliminiše Atletiko (prvi meč 0:0), a zatim bude uspešna i u polufinalu i tako rezerviše kartu za Berlin.

Izuzetno smo zabrinuti zbog Modrićeve povrede. On je sjajna igrač, daje nam sigurnost u pasu, može da postiže golove i sigurno će nam nedostajati ako se progonze ispostave tačne“, pojadao se medijima posle meča sa Andalužanima Hames Rodrigez, strelac drugog kola u pobedi od 3:1.

Novinari As i Marke prenose da je Modrić posle meča briznuo u plač, a stadion Santjago Bernabeu je napustio na štakama. Baš kao i Geret Bejl, koji je povredio list i sleduju mu najmanje dve sedmice pauze. A to znači da ni on neće moći da igra protiv Atletika u meču u kome je Realu potrebna bilo kakva pobeda kako bi se plasirao među četiri najbolja kluba Evrope. Povoljna okolnost je da se u stroj, posle preventivnog odmora, vraća napadač Karim Benzema.

Osim četvrtfinalnog revanša Lige šampiona, Bejl neće biti na raspolaganju Anćelotiju ni za utakmice protiv Selte i Sevilje u gostima, a propustiće i duel sa Almerijom kod kuće, dok će osim pobrojanih Luka Modrić odsustovati i sa susreta u kojima Real za protivnike ima Valensiju i Hetafe (kući), Espanjol (na strani).

Finale Lige šampiona na programu je 6. juna u Berlinu. Do tad ima vremena i za jednog i za drugog da ozdrave. Samo, ima li Real snage da bez dva važna šrafa dođe u priliku da se brani evropski tron?

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kraj sezone za Modrića?

Izvor: RTS, 19.Apr.2015

Fudbaler madridskog Reala Luka Modrić mogao bi propusti ostatak sezone zbog povrede kolena, prenosi španski AS. . .Modrić je ligamente desnog kolena povredio na prvenstvenoj utakmici protiv Malage, koju je Real dobio sa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.