Sajmovi zapošljavanja u Pančevu, Velikoj Plani, Novoj Pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2022, 15:22

Sajmovi zapošljavanja u Pančevu, Velikoj Plani, Novoj Pazovi

Tokom ove sedmice biće održana tri sajma zapošljavanja i to u Velikoj Plani, Pančevu i Novoj Pazovi, a kako je objavljeno na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) poslodavci će na njima ponuditi više od 1.000 slobodnih radnih mesta.

Tako će na sajmu u Velikoj Plani, koji će biti održan u četvrtak, 24 poslodavca ponuditi više od 400 slobodnih radnih mesta.

Najveći broj ponuda odnosi se na radna mesta u proizvodnji i to u oblasti metalske, elektro >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i grafičke industrije, a biće traženi i šivači, personalni asistenti, građevinski radnici, kao i ekonomisti, pravnici, informatičari, poljoprivredni inženjeri, socijalni radnici, vozači i radnici u uslužnim delatnostima, kuvari, konobari, prodavci.

Učešće na Sajmu zapošljavanja u Pančevu koji se održava istog dana, kako navode iz NSZ, potvrdila su 32 poslodavca koja će Pančevcima ponuditi 270 slobodnih radnih mesta.

U Pančevu je najveća potražnja za kasirima, mašinskim i elektrotehničarima, saradnicima u osiguranju i magacionerima, ali će priliku da pronađu posao imati i industrijski inženjeri u proizvodnji, kao i inženjeri kvaliteta, građevine, specijalisti za logistiku, te kuvari, konobari, poslastičari, računovođe.

Na sajmu u Novoj Pazovi, u petak, 30. septembra, učestvovaće 23 poslodavca koja su istakla potrebu za zapošljavanjem oko 777 radnika raznih obrazovnih profila i stepena kvalifikacija.

Ovaj sajam biće održan u okviru 15. Regionalnog sajma privrede, koji 29. i 30. septembra organizuju Regionalna privredna komora Sremskog upravnog okruga i opština Stara Pazova.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sajam zapošljavanja u Pančevu: U ponudi više od 270 radnih mesta

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Sep.2022, 08:01

PANČEVO – U Pančevu će biti održan Sajam zapošljavanja u četvrtak, 29. septembra, a svečano otvaranje zakazano je za 11 sati. Sajam zapošljavanja u Pančevu će se održati 29. septembra od 11 do 13 časova, u ulici Vojvode Živojina Mišića (na Korzou), u organizaciji Nacionalne službe za...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.