STANKOVIĆ OTKRIO: Evo ŠTA se zbilo između Dekija i Ibre po završetku meča u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 13:21

STANKOVIĆ OTKRIO: Evo ŠTA se zbilo između Dekija i Ibre po završetku meča u Beogradu

Večeras od 21 igra se revanš meč nokaut faze Lige Evrope.

Fudbaleri Milan i Crvene zvezde igraju večeras od 21 čas na severu Italije revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope. U prvom meču u Beogradu bilo je 2:2, a za italijanske medije iz tabora crveno-belih jedino je Dejan Stanković zanimljiv.

Strteg Zvezde je dao kratak intervju za "Korijere delo Sport".

- Ponosan sam što se vraćam u Milan. Da su mi ovo ponudili pre godinu dana, ne bih verovao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a eto me, tu sam. Igram za prolazak u Evropi, posle osvajanja titule u klubu u kome sam odrastao. Veoma sam ponosan na to što radim - rekao je Dejan Stanković.

Posle beogradskih 2:2 Milan je izraziti favorit sa kvotom 1,53 na keca. Crvena zvezda pak nema izbora, mora da napadne, a kvota na 3+ iznosi 1,70. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Milan – Crvena zvezda.

Vređanje Zlatana Ibrahimovića u Beogradu je privuklo mnogo pažnje u Italiji. Dejan Stanković je otkrio šta je uradio posle meča na stadionu "Rajko Mitić".

- Na kraju meča u Beogradu ja sam ga poljubio i zagrlio u svlačionici. Nadam se da ću uraditi isto u Milanu. Ibra je broj jedan i ja ga poštujem kao čoveka i kao igrača. Tokom godina je pokazao liderstvo i bez obzira na godine je bitan na terenu. Poruka za njega? Izdrži i nastavi da igraš, mnogi ti se dive i vide sebe u tebi. Ti si primer za sve koji vole sport.

Ističe i da se Zvezda nije došla sa "belom zastavom" u Italiju.

- Istina je da smo izjednačili za 2:2 u nadoknadi vremena, ali bili smo hrabri i borili se do kraja. Oni se bore za Skudeto i imaju sjajan tim, ali nismo odustali i izborili smo rezultat. On nam je dao snagu i energiju. Video sam moje igrače kako istrčavaju na teren da igraju za grb na grudina i to je ono što volim. Razlika u kvaliutetu je tu, naravno da je Milan favorit, ali nećemo odustati do kraja - zaključio je Stanković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića
Pogledaj vesti o: Milan Stanković,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ITALIJANSKE NOVINE OTPISALE ZVEZDU: Zlatan ne počinje, Milan sigurno dobija, Srbi su samo usputna stanica do trofeja! FOTO

Izvor: Kurir, 25.Feb.2021

"Gazeta delo sport" i "Korijere delo sport" veruju da "roso-neri" večeras (21.00) neće imati problema sa srpskim klubom

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.