Izvor: RTS, 19.Maj.2022, 19:13

Radnik nadigrao Kolubaru i overio prvu poziciju u plej-aut grupi

Fudbaleri Radnika iz Surdulice savladali su Kolubaru sa 3:0 u prvom meču poslednjeg kola plej-aut gupe Superlige.
U meču bez takmičarskog značaja domaćin je bio motivisaniji i stigao je do ubedljive pobede. Obe ekipe su ranije obezbedile opstanak tako da je ovo bio meč za prestiž i Radnik je izašao kao pobednik.

Radnik je poveo već u sedmom minutu susreta preko Spasića. Pri tom rezultatu otišlo se na odmor.
U drugom delu igre još >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dva gola u mreži gostiju. U 55. minutu Milovanović je udvostručio prednost domaćina. Konačnih 3:0 za Radnik postavio je Duronjić u 86. minutu.
Plej-aut, poslenje kolo:

Četvrtak:

Radnik - Kolubara 3:0
Petak:
17.30 Mladost - Spartak
17.30 Proleter - Novi Pazar
17.30 Radnički KG - Metalac
Tabela:
Radnik 51
Kolubara 46
Spartak 44
Mladost 42
Novi Pazar 38
Radnički KG 35
Proleter 32
Metalac 30

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

USPAVANKA NA BRDU: Čukarički i Napredak "odradili" meč

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022

Duel bez značaja...Fudbaleri Čukaričkog i Napretka odigrali su nerešeno bez golova u meču poslednjeg kola plej-ofa Superlige Srbije odigranom na Banovom brdu...Bio je to meč koji nije rešavao apsolutno ništa na tabeli što je i uticalo na slabu motivaciju igrača oba kluba...Čukarički je posle...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Radnik ubedljivom pobedom nad Kolubarom završio sezonu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Maj.2022, 10:49

U premijernom meču 37. kola Superlige, fudbaleri "Radnika" ubedljivo su savladali na svom stadionu ekipu "Kolubare" rezultatom 3:0 (1:0). Tim iz Surdulice sezonu je završio sa četiri uzastopne pobede u plej-autu, što im je na tabeli donelo 9. mesto.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.