Radnički 1923: Saopštenje

Izvor: TV Arena Sport, 02.Apr.2015, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički 1923: Saopštenje

Fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca izdali su saopštenje na konferenciji za medije o veoma lošoj finansijskoj situaciji u klubu.

Na ovakav razvoj događaja, pre svega uticala je izjava gradonačelnika Kragujevca u kojoj jasno navodi da nema nameru da nastavi sa praksom finansijske podrške klubu i obustavi učešće lokalne samouprave u daljim koracima, kojim bi se eventualno zaustavilo propadanje, a gradu i Kragujevčanima ostala jedna od najvećih ljubavi, naš Radnički! >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Da je sve zaista tako, govori i činjenica da već duže vreme nemamo predsednika i da je lice zaduženo ispred grada za direktnu i neposrednu saradnju sa klubom podnelo usmenu ostavku na dužnost. Jasno je koliko se mi igrači u takvim okolnostima osetimo poniženo i postiđeno“.

Kao odgovorni ljudi, sportisti, mi obaveštavamo kragujevačku javnost i naše navijače da nećemo obustaviti rad. Ostajemo na terenu. Za nas nema predaje – do pobede! Zato je nužna mobilizacija. Mobilizacija svih koji vole Radnički. Kragujevac bez Radničkog neće biti isti. Neka se pukotina zaustavi na vreme, neka ne ostane rupa koja će, ako sada nešto ne preduzmemo, ostati u srcu Kragujevčana“.

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Obezbedite naš paket na vreme i pratite mečeve Jelen Superlige.
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.