Izvor: HotSport.rs, 02.Apr.2015, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBALERI RADNIČKOG: Klub se nalazi pred gašenjem

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca otkrili su da tom srpskom superligašu preti gašenje zbog deficita brige i ekstremno teške materijalne situacije.

 
Povodom velikih problema sa kojima je klub suočen igrači su izdali saopštenje u kojem navode da nemaju osnovne uslove za rad, ali, između ostalog, ni novca za osnovne životne potrebe.
- Na ovakav razvoj događaja, pre svega, uticala je izjava gradonačelnika Kragujevca, u kojoj jasno navodi da nema nameru >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da nastavi sa praksom finansijske podrške klubu i obustavi učešće lokalne samouprave u daljim koracima kojim bi se eventualno zaustavilo propadanje, a gradu i Kragujevčanima ostala jedna od najvećih ljubavi, naš Radnički – poručili su u saopštenju fudbali Radničkog nakon čega su dodali:
- Da je sve zaista tako govori i činjenica da već duže vreme nemamo predsednika i da je lice zaduženo ispred grada za direktnu i neposrednu saradnju sa klubom podnelo ostavku. Jasno je koliko se mi igrači u takvim okolnostima osetimo poniženo i postiđeno, čula se i reč izdaja – stoji u saopštenju fudbalera Radničkog.
hotsport.rs
 
The post FUDBALERI RADNIČKOG: Klub se nalazi pred gašenjem appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.