Pešić: Osetili smo vašu podršku u Manili

Izvor: B92, 12.Sep.2023, 20:50

Pešić: Osetili smo vašu podršku u Manili

Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić obratio se prisutnima ispred Starog dvora, koji su došli da ih pozdrave posle osvajanja srebra na SP u Manili.

Srbija je u finalu izgubila od Nemačke 83:77, a prethodno je obezbedila i plasman na Olimpijske igre u Parizu sledeće godine.

"Dobro veče svima, lepo vas je ovako videti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i počastvovani smo da ste došli stvarno u velikom broju, pa se pitam da li smo zaslužili. Jednu stvar želim da kažem, pošto vi niste osetili, a mi u Manili jesmo. Hvala vam puno, živela Srbija", rekao je Pešić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vise od igre - docek Novaka, kosarkasa, basketasa

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 12.Sep.2023

Srbija docekala kosarkase i Novaka djokovica ispod terase Starog dvoraIzvor: KSS .Spektakularni docek sampiona u Beogradu – ovacije za kosarkase i basketase, Borisa i Novak u suzama . .Ljudi, hvala vam. Hvala na podrsci. Mi smo vas osetili tamo u Manili. Hvala vam puno. zivela Srbija! - Svet..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.