Objašnjeno, evo zašto nije pao dogovor De Rosija i Rome!

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objašnjeno, evo zašto nije pao dogovor De Rosija i Rome!

Objasnili su i iz uprave, a takođe i De Rosi.

Jedan od čelnika Rome, Guido Fienga, je istakao da je klub taj koji je rešio da ne obnovi ugovor Danijelea De Rosija.

"Juče sam se našao sa De Rosijem, rekao sam mu odluku kluba da se ugovor ne produži. Ja sam istakao želju da on ostane, ali u različitoj ulozi na terenu. Šta god da želi, mogao je da prihvati", rekao je on.

Šta je imao da kaže De Rosi?

"Navijači su me uvek voleli, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << voleo sam i ja njih. U budućnosti sebe vidim na tribinama sa pivom i sendvičem kako navijam za svoje drugove na terenu", rekao je on.

"Razumem Romu i njihov put. Imam 35 godina, znam fudbal, ne želim da im stanem na put i da ometam tim u borbi za Ligu šampiona. Zahvaljujem se upravi na ponudi i imam veliko poštovanje prema njima, ali se i dalje osećam kao fudbaler", rekao je De Rosi.

Dodao je i da želi da bude trener kao i da je već preduzeo neke korake povodom toga. Da li u Romi, videćemo jednog dana, uglavnom, njegova igračka karijera još nije gotova...
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.