NEŠTO SE KRČKA U AMERICI! Selektor Đorđević nadgleda Jokića, evo ko je SLEDEĆI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEŠTO SE KRČKA U AMERICI! Selektor Đorđević nadgleda Jokića, evo ko je SLEDEĆI (FOTO)

Sve otkriveno na Tviteru.

Počela je nova sezona NBA, a selektor Srbije Aleksandar Đorđević se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama na turneji tokom koje će obići sve srpske košarkaše.

POČELA NOVA SEZONA U NBA! Dva derbija – pobede za domaćine (VIDEO)

ŠOK! Bivši igrač Zvezde se totalno transformisao: Nećete ga prepoznati budete videli ovu njegovu sliku (FOTO)

Serbian national team coach Aleksandar Đorđević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << was a guest at Nuggets practice today.

— Harrison Wind (@HarrisonWind) October 16, 2018

Đorđević će prvu stanicu imati u Denveru, a to je javnosti otkrio Harison Vind iz Kolorada, jer je selektor Srbije bio gost na treningu Nagetsa.

- Srpski selektor Aleksandar Đorđević bio je danas gost na treningu Nagetsa – napisao je Vind.

Ovom prilikom najverovatnije je razgovarao sa Nikolom Jokićem oko njegovog statusa u reprezentaciji, odnosno, povratka u nacionalni tim.

Do sada je Jokić propuštao kvalifikacije za Mundobasket 2019. godine u Kini, a sve zbog ‘problema’ koje bi mu Denver pravio.

Nakon Denvera, Đorđević će se najverovatnije videti i sa Bobanom Marjanovićem i Milošem Teodosićem u Los Anđeles Klipersima i Bogdanom Bogdanovićem i Nemanjom Bjelicom u Sakramento Kingsima.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Twiter,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.