LEDEJ NE IGRA PROTIV TAKOZVANOG KOSOVO: Velika zvezda menja košarkaša Partizana u dresu Azerbejdžana

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 12:09

LEDEJ NE IGRA PROTIV TAKOZVANOG KOSOVO: Velika zvezda menja košarkaša Partizana u dresu Azerbejdžana

Bio najbolji na debiju.

Košarkaška reprezentacija Azerbejdžana porazom od Švajcarske 72:53 je započela pretkvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2027.

Apsolutno prva zvezda utakmice bio je Zek Ledej koji je ubacio praktično polovinu poena svoje ekipe na debitantskoj utakmici u dresu Azerbejdžana. Imao je 22 poena uz šest skokova i tri asistencije. Na terenu je proveo čak 39 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i 35 sekundi.

Ipak, košarkaš Partizana neće igrati u sledećem kolu. U narednoj utakmici koju Azerbejdžan igra protiv takozvanog Kosova, a umesto Ledeja zaigraće centar Monaka Donta Hol.

Donta Hall to play with Azerbaijan against Kosovo on Saturday https://t.co/n4RrLDlpMW

— Sportando (@Sportando) February 23, 2024

Azerbejdžan će se u nedelju sustau sa tzv. Kosovom i pobeda će biti apsolutni imperativ u nadi da će se domoći kvalifikacionog turnira za Mundobasket.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZAJEDNO SU JAČI: Jago i Bruno briljirali u ubedljivoj pobedi Brazila

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 10:57

Raspoložene Karioke...Košarkaši večitih rivala, Crvene zvezde i Partizana, Jago Mateus i Bruno Kaboklo imali su zapažen učinak u ubedljivom trijumfu svog Brazila nad Paragvajem (108:43) u prvom meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo...Plej crveno-belih je bio najefikasniji u svom timu sa 22 poena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.