NAKON ISTORIJSKOG PLASMANA, ISTORIJSKI HAOS: Posle OTKAZA i smena, Kolubara našla novog trenera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 15:52

NAKON ISTORIJSKOG PLASMANA, ISTORIJSKI HAOS: Posle OTKAZA i smena, Kolubara našla novog trenera!

Uskoro počinju pripreme.

Ekipa Kolubare napravila je istorijski uspeh plasmanom u Superligu Srbije, ali i nezapamćeni haos među čelnicima kluba. Prvo je tim iz Lazarevca napustio trener koji je pobrao zasluge plasmana u elitni rang srpskog fudbala, zatim je doveden drugi koji je smenjen pred početka priprema, dok je danas Kolubaru napustio i predsednik kluba.

Najpre je smenjen Zoran Kiza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milinković koji je vodio "rudare" do elite. Nakon njegovog odlaska za trenera je postavljen Dragan Radojičić, ali je on smenjen samo 24 sata posle postavljenja.

Dok je današnji dan obeležio odlazak predsednika kluba Nemanje Ivanovića.

Ipak uprava iz Lazarevca rešenje vidi u novom treneru. Kako saznaje MaxBet sport, to će biti Milija Žižić.

Iskusni stručnjak koji je radio u Radu i Grafičaru. Poslednji posao bio mu je u Al Hati.

Belgiju mnogi smatraju favoritom za osvajanje EURO 2020, a koliko je to realno možda vidimo već večeras (21.00) kada igraju sa Rusijom u Sankt Peterburgu. Kvota na Belgiju je 1,80, na Rusiju 4,70, a na iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Rusija

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nesuđeni trener Kolubare o nikad bržoj smeni: Na parkingu mi rečeno da nema saradnje

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2021, 06:58

Dragan Radojičić sumnja da je dobio otkaz jer nije želeo da otera igrače čija je imena dobio na spisku..Svašta čudno videli smo u domaćem fudbalu, ali da trener bude smenjen samo par sati po promociji nismo. Sve do pre nekoliko dana, kada je debitant u Superligi Srbije, Kolubara iz Lazarevca,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.