Izvor: Danas, 07.Okt.2022, 13:36

Mirčea Džoana: Rusija stoji iza sajber napada na Vladu Crne Gore, tako nešto smo videli i u BiH

“Crna Gora je isložena sajber napadu koji dolaze od strane ruske grupe tako nešto smo videli u Bosni i Hercegovni, tako da ćemo videti šta će se dalje dešavati. Ali prisutni smo, na Kosovo imamo 20,000 vojnika tamo i to je najjača vojna prisurnost na Balkanu, jer želimo da garantujemo mir regionu” rekao je Mirčea Džoana, zamenik generalnog sekretara NATO-a tokom prvog dana 2bs Foruma u Budvi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   NATO

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džoana: "Kfor će obezbediti mir na Kosovu"

Izvor: B92, 07.Okt.2022

Zamenik generalnog sekretara NATO Mirča Džoana rekao je da će ovaj vojni savez učiniti sve da kroz misiju KFOR obezbedi mir na Kosovu...“Rezolucija 1244 kojom se Kfor rukovodi ostaje tamo gde je bila. Mi ćemo preduzeti sve da obezbedimo bezbedno i sigurno okruženje stanovnicima Kosova, ali znamo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.