Minimalan poraz Srbije u Noriču

Izvor: RTS, 12.Okt.2012, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minimalan poraz Srbije u Noriču

U prvom meču baraža za Prevenstvo Evrope "orlići" su u Noriču poraženi od Engleske minimalnim rezultatom 0:1. Jedini strelac na utakmici bio je Kreg Douson iz jedanaesterca. Priliku za revanš mlada reprezentacija Srbije imaće 16. oktobra u Kruševcu.

Mlada fudbalska reprezentacije Srbije izgubila je večeras na gostovanju od selekcije Engleske sa 1:0 (0:0) u prvom meču baraža za Prvenstvo Evrope u Izraelu 2013. godine.

Jedini gol na utakmici postigao je Kreg >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Douson u 65. minutu iz penala. Prethodno je Luka Milunović neoprezno uklizao i oborio Smita na ivici šesnaesterca.

Izabranici Aleksandra Jankovića počeli su meč u Noriču sa previše respekta prema Englezima.  Ključni momenat utakmice desio se u 65. minutu. Luka Milunović je nesmotreno faulirao Adama Smita na ivici kaznenog prostora, a nemački sudija Deniz Ajtekin je bez previše razmišljanja pokazao na belu tačku. Selekciju Engleske je iz jedanaesterca u vođstvo doveo Kreg Douson.

Na samom kraju utakmice "orlići" su imali najbolju priliku za našu reprezentaciju ali je Despotović nije iskoristo.

Revanš je na programu u utorak 16. oktobra na stadionu Mladost u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minimalan poraz "orlića"

Izvor: RTS, 12.Okt.2012

U prvom meču baraža za Prevenstvo Evrope "orlići" su u Noriču poraženi od Engleske minimalnim rezultatom 0:1. Jedini strelac na utakmici bio je Kreg Douson iz jedanaesterca. Priliku za revanš mlada reprezentacija Srbije imaće 16. oktobra u Kruševcu. ..Mlada fudbalska reprezentacije Srbije izgubila...

Nastavak na RTS...

Minimalan poraz Srbije u Noriču

Izvor: Akter, 12.Okt.2012

Mlada fudbalska reprezentacije Srbije izgubila je večeras na gostovanju od selekcije Engleske sa 1:0 (0:0) u prvom meču baraža za prvenstvo Evrope u Izraelu 2013. godine

Nastavak na Akter...

Hrvati nose bodove iz Skoplja, Rakitić sa 40 metara presudio Makedoncima!

Izvor: Blic, 12.Okt.2012

Fudbalska reprezentacija Makedonije nije uspela da se osveti Hrvatskoj za poraz u prvom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo pošto su u Skoplju poraženi od izabranika Igora Štimca rezultatom 2:1. Makedonci su u trećem kolu grupe A poveli preko Ibraimija u 16. minutu, ali je Ćorluka izjednačio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.