Mladi fudbaleri Srbije poraženi od Engleske

Izvor: Studio B, 12.Okt.2012, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi fudbaleri Srbije poraženi od Engleske

U prvoj utakmici baraža za prvenstvo Evrope, mlada fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je u Noriču od Engleske 1:0 (0:0), pa će odluka o tome ko će naredne godine igrati u Izraelu pasti u revanšu, koji je na programu 16. oktobra u Kruševcu.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Kreg Doson u 65. minutu iz jedanaesterca, koji je dosuđen posle neopreznog i nepotrebnog starta Luke Milunovića na Adama Smita. 

Posle pomalo bojažljivog i stegnutog početka, mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << fudbaleri Srbije u nastavku su odigrali dobro i uspeli su da umire favorizovame Engleze. Domaćini su, istina, imali nekoliko izglednih prilika za gol, a kada ih nisu iskoristili počeli su da igraju nervozno i da greše. 

Bila bi to verovatno prilika za naš tim da u završnici možda uradi nešto više, ali je tada praktično ni iz čega došao jedanaesterac i Englezi su stigli do prednosti. U finišu je reprezentacija Srbije imala priliku da izjednači, ali i domaćini su mogli da stignu do ubedljivije pobede, pa je na kraju sve završeno tako da šanse za plasman na šampionat Evrope i dalje imaju obe selekcije. 

U revanšu će naš tim biti jači, jer će selektor Aleksandar Janković moći da računa na Nikolu Ninkovića i Milana Rodića, koji večeras nisu mogli da igraju zbog žutih kartona.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.