Irtiš doživeo poraz pred Zvezdu: Presudio je gol Albanca rođenog na Kosovu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irtiš doživeo poraz pred Zvezdu: Presudio je gol Albanca rođenog na Kosovu! (VIDEO)

Fudbaleri Irtiša poraženi su sa 1:0 u kazahstanskom prvenstvu pred okršaj sa Crvenom zvezdom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Nije se istakao Pavlodar golovima, samo žutim kartonima pošto su četvorica igrača dobila opomenu arbitra.



Na domaćem terenu ipak nisu došli ni do boda, jer su gorčinu poraza osetili zbog pogotka u 82. minutu. Strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je bio Azdren Lulaku, Albanac rođen u selu Istok na severozapadu Kosova i Metohije.

Ceo meč za Irtiš odigrali su Maslać i Stamenković, koji će biti aduti i u četvrtak od 16 časova po srednjeevropskom vremenu, kada u Pavlodaru gostuje Zvezda.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanac presudio Irtišu pred duel sa Zvezdom (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2017

Nakon ne tako dobrih vesti koje su tokom dana stigle u Ljutice Bogdana usledila je i jedna dobra. Naredni rival Crvene zvezde pretrpeo poraz uoči duela sa vicešampionom Srbije...Fudbalski klub Crvena zvezda suočava se sa velikim problemima pred put u Kazahstan i sasvim je realno da Vladan Milojević...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.