HLADAN TUŠ - Orlovi bez Bobija jure vizu za Rio!

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2016, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HLADAN TUŠ - "Orlovi" bez Bobija jure vizu za Rio!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Saša Đorđević ostao je bez još jednog igrača koji nastupa u NBA ligi, pošto osim Nemanje Bjelice neće moći da računa ni na Bobana Marjanovića za kvalifikacioni turnir u Beogradu.

Košarkaška reprezentacija Srbije suočava se sa velikim problemima uoči kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igre u Rio de Žaneiru.

Nakon vesti da Nemanja Bjelica najvarovatnije neće biti u mogućnosti da nastupi u Beogradu zbog povrede noge, večeras je usledio novi šok.

Centar San Antonija Boban Marjanović neće moći da igra na kvalifikacionom turniru u Beogradu uprkos naporima koje je Košarkaški savez Srbije napravio kako bi rešio administrativne probleme.

"Tanjug" prenosi da Marjanović ne može da nastupa za nacionalni tim dok ne potpiše novi ugovor sa San Antoniom, a to se neće dogoditi pre turnira u Beogradu koji startuje 4. jula.

Boban Marjanović definitivno ne igra na kvalifikacionom turniru za OI jer nema NBA ugovor. Kad potpiše, može u Rio. Čitajte na @TanjugNews

— Željko Vučković (@EljkoZ) June 14, 2016
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je Bobi ostao bez "vize" za Rio?

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2016

Selektor Aleksandar Đorđević izjavio je da će samo oni koji budu igrali kvalifikacije za OI moći da putuju u Rio, pa se sada postavlja pitanje da li je Bobi zbog svoje odluke ostao bez olimpijske "vize"...Sudeći na osnovu izjave Bobana Marjanovića, odluka o izostanku sa kvalifikacionog turnira...

Nastavak na Sportske.net...

''Slučaj Bobi'' - ''Gore'' društvene mreže, polemika na sve strane! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2016, 14:57

Naravno, današnja izjava selektora Đorđevića o ''odsustvu želje'' Bobana Marjanovića i Nikole Milutinova da ovog leta igraju za nacionalni tim, izazvala je ogroman broj reakcija na društvenim mrežama...Šta je, tu je, koga nema bez njega se može i mora, ali čudi način na koji je sve ovo saopšteno,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.