Gomis kolabirao na Lejnu

Izvor: B92, 04.Mar.2015, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gomis kolabirao na Lejnu

Napadač Svonsija Bafetimbi Gomis kolabirao je već u osmom minutu meča sa Totenhemom u Londonu.

Francuski fudbaler se jednostavno srušio na teren Vajt Hart Lejne, a pošto je dobio kiseonik, u svesnom stanju je prebačen u bolnicu na posmatranje.

Ovo je nije prvi put da se događa Gomisu, on je i kao igrač Olimpika iz Liona nekoliko puta kolabirao na terenu.

"Nije prvi put, ali je uvek veoma zabrinjavajuće za igrače i sve na stadionu. Svi smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se malo uplašili, ali najvažnije je da je Bafe sada mnogo bolje i nadam se da će se brzo vratiti igri", rekao je golman Totenhema Igo Loris, koji je svojevremeno bio saigrač sa Gomisom na Žerlanu.

Ovaj incident sve je podsetio na Fabrisa Muambu, koji je u martu 2012. godine doživeo srčani udar tokom utakmice Premijer lige. On je nekoliko meseci kasnije okončao karijeru.

.
Pogledaj vesti o: Osmi mart,   London,   Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama na "Vaj hart lejnu": Gomis se srušio!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2015

Prava drama odvijala se na meču 28. kola Premijer lige Totenhem - Svonsi! Napadač gostujuće ekipe Bafetimbi Gomis kolabirao je u 12. minutu meča...Francuz se srušio na sredini terena i nekoliko minuta bio je bez svesti. Igrači obe ekipe ostali su u šoku, muk je zavladao na stadionu u Londonu....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.