ĐIRO DITALIJA: Drugi trijumf Juena (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 22:48

ĐIRO D'ITALIJA: Drugi trijumf Juena (FOTO)

Sutra na programu osma etapa.

Vozač ekipe Loto Sudal Kejleb Juen pobednik je sedme etape Điro d'Italije koja je vožena od Notareska do Termolija u dužini od 181 kilometar.

Australijanac je do pobede došao u vremenu 4:42:12 časova, ispred Italijana Davida Cimolaija i Belgijanca Tima Merlijea koji su kroz cilj prošli u vremenu pobednika.

💗 Giro d'Italia 2021 - Stage 7⃣

📌 Notaresco - Termoli

🥇 @CalebEwan 🇦🇺
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
🥈 @cimo89 🇮🇹

🥉 @MerlierTim 🇧🇪#Giro pic.twitter.com/Xxnns7BpyE

— Giro d'Italia (@giroditalia) May 14, 2021

U generalnom plasmanu i dalje je na prvom mestu u ružičastoj majici Mađar Atila Valter iz ekipe Grupam-FDJ sa ukupnim vremenom 26:59:18 časova. Na drugoj poziciji je Belgijanac Remko Evenpul iz KvikStepa koji ima zaostatak od 11 sekundi, dok je na trećem mestu Kolumbijac Egan Bernal Gomez iz ekipe Ineos sa zaostatkom od 16 sekundi. Osma etapa na programu je sutra od Fođe do Gvardije Sanframondi u dužini od 170 kilometara.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Juen došao do druge etapne pobede na Điru

Izvor: B92, 14.Maj.2021

Australijski biciklista Kejleb Juen pobedio je na sedmoj etapi trke Điro d'Italija...Juen je do druge etapne pobede na Điru došao za 4:42:12 sati, a prethodno je u sredu slavio na petoj etapi...Drugo mesto na etapi od Notareska do Termolija osvojio je Italijan Davide Čimolaj, dok je treći završio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.