Juen došao do druge etapne pobede na Điru

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 23:39

Juen došao do druge etapne pobede na Điru

Australijski biciklista Kejleb Juen pobedio je na sedmoj etapi trke Điro d'Italija.

Juen je do druge etapne pobede na Điru došao za 4:42:12 sati, a prethodno je u sredu slavio na petoj etapi.

Drugo mesto na etapi od Notareska do Termolija osvojio je Italijan Davide Čimolaj, dok je treći završio Belgijanac Tim Merlije.

U generalnom plasmanu vođstvo je zadržao Mađar Atila Valter, drugi je Belgijanac Remko Evenepel sa 11 sekundi zaostatka, a treći je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kolumbijac Egnal Bernal sa 16 sekundi zaostatka.

Osma etapa vozi se u subotu od Fođe do Gvardije Sanframondi, u dužini od 170 kilometara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ĐIRO: Francuz SLAVIO u osmoj etapi

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 21:09

U nedelju se vozi od od Kastel di Sangra do Kampa...Francuz Viktor Lafaj je pobedio u osmoj etapi biciklističke trke Điro D’Italija koja je bila duga 170 kilometara, a vozilo se od Fođe do Gvardije Sanframondi...Na drugom mestu završio je Frančesko Gavaci iz Eolo-Kometa Sajkling tima, a Nikijas...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.