Budućnost posle drame i produžetka pobedila Trento na debiju Žakelja

Izvor: B92, 21.Nov.2023, 22:19

Budućnost posle drame i produžetka pobedila Trento na debiju Žakelja

Košarkaši Budućnosti pobedili su Trento 98:96 (20:22, 24:23, 17:20, 24:20, 13:11) u 8. kolu Evrokupa, posle velike borbe i produžetka.

Podgoričani su na debiju novog trenera Andeja Žakelja iščupali trijumf na svom terenu, pošto su u finišu regularnih 40 minuta uspeli da stignu italijanski tim, koji je u ovom delu imao šet poen prednost.

I u dodatnih pet minuta bilo je drame, ali su na kraju košarkaši Budućnosti dobili ovaj period igre 13:11 i tako prekinuli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << niz od četiri poraza u evropskom takmičenju.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Makundu sa 23 poena i osam skokova, Rajt je utakmicu završio sa 22 poena.

Flečer Megi je dodao je 14, dok je Andrija Grbović pomogao sa 10 poena.

Na drugoj strani, Hab je bio najefikasniji i ubacio je 25 koševa, a dva manje postigao Gražulis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STIGAO ŽAKELJ I ODMAH POBEDA: Budućnost posle produžetka slavila u Evrokupu.

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2023

Prekinuli su niz od četiri poraza u drugom po jačini evropskom takmičenju...Košarkaši Budućnosti uspeli su da slave posle četiri vezana poraza u Evrokupu i to nakon velike drame na domaćem terenu u duelu sa italijanskim Trentom. Slavili su posle produžetka sa 98:96...Finiš regularnog toka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.