Bogdanović: Dobro pamtim sve...

Izvor: Vesti-online.com, 31.Dec.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Dobro pamtim sve...

Pre dve godine bio je talenat pred kojim je mukotrpan put dokazivanja, a danas je momak o kojem se sa ushićenjem govori širom Evrope. Bogdan Bogdanović bio je jedan od glavnih igrača u pohodu Srbije na svetsko srebro, vodio je Partizan do nove titule nacionalnog prvaka, partijama u Evroligi oduševio je sve koji košarku vole, a Finiks Sansi birali su ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa 27. pozicije na NBA draftu.

Od ove sezone 22-godišnji Bogdanović nosi dres Fenerbahče Ulkera, a u novogodišnjem intervjuu za B92 pričao je o reprezentaciji, Partizanu, "grobarima"...

Bogdanović kaže da prati igre "svog" Partizana i da veruje u tim uprkos lošem početku.

“Kad god stignem, pogledam utakmicu, ali najčešće pratim preko interneta uživo tekstualne prenose. Nikada nije bilo teže za Partizan – veliki su finansijski problemi, ali i dalje verujem u te momke. Lično ih poznajem, znam njihov karakter i sve će biti bolje kako bude odmicala sezona. Treba da se uigraju sa Gagijem i sa Saletom. Teško je kada se svake godine stvara nova ekipa, kada nikada ne ostaje kostur tima“.

U kontaktu je sa bivšim saigračima, a priseća se i svojih sličnih iskustava.

"Čujem se sa Saletom i sa Tepićem - njima je najteže, ipak su oni ti koji su na parketu. I ja sam bio u sličnim situacijama - jednostavno dođe takav interval, imao sam jedan period kada bukvalno nisam znao da igram košarku. To se prevazilazi treningom i verom, Partizan već dugi niz godina radi tako i mislim da neće biti problema. Nadam se i navijam uvek za njih".

Bio je, a i dalje je ljubimac Grobara - tu ljubav vraćao je briljantnim igrama, ali i čestim isticanjem koliko mu podrška navijača znači.

"Ta ljubav s tribina ne dozvoljava mi da skrenem s puta. Navijači su mi jedan od najvećih motiva i jedan od razloga što uvek guram dalje i na viši nivo. Često slušam Partizanove navijačke pesme. Volim grupu JNA - 'Dobro pamtim sve' i 'Dete Partizana' su mi omiljenje, mada volim i ostale pesme, ne želim previše da izdvajam".

Kompletan intervju pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Partizan,   NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.