Bivši fudbaleri Borca počeli prvi štrajk glađu u istoriji fudbala

Izvor: RTS, 08.Jun.2020, 20:23

Bivši fudbaleri Borca počeli prvi štrajk glađu u istoriji fudbala

Bivši fudbaleri Borca su ispred opštine grada Čačak započeli prvi štrajk glađu u istoriji fudbala, pošto je istekao rok predviđen da im se isplate dugovanja.
Kako se navodi u saopštenju Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, gradski funkcioneri prevarili su ih na način da su desetine miliona namenjenih FK Borac uplaćivali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na račun planinarskog društva Omorika iz Bajine Bašte i tako prali budžetski novac.

"FK Borac je svesno i uz podršku gradskih funkcionera dovodio igrače u klub, unapred pripremljenom prevarom da ih neće platiti, a to su činili da bi imali alibi za izvlačenje para iz kluba", navodi se u saopštenju.
Fudbaleri su otpočeli štrajk glađu, prvi u istoriji svetskog fudbala, pošto je istekao rok od 10 dana za isplatu dugovanja.
Takođe, u Čačaku su se pridružili i bivši fudbaleri FK Jagodine, koji takođe pokušavaju da dođu do zarađenog novca

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Čačku počeo prvi štrajk glađu u istoriji fudbala

Izvor: B92, 08.Jun.2020

Bivši fudbaleri Borca počeli su ispred opštine Čačak štrajk glađu, prvi u istoriji fudbala, nakon što je istekao rok od 10 dana da im se isplate dugovanja...Ispred gradske opštine okupilo se oko 30 fudbalera, među kojima su kao podrška i bivši fudbaleri Jagodine, koji takođe od te opštine...

Nastavak na B92...

Bivši fudbaleri Borca iz Čačka i dalje štrajkuju glađu

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jun.2020, 09:46

Bivši fudbaleri Fudbalskog kluba Borac iz Čačka i dalje štrajkuju glađu ispred zgrade lokalne Skupštine zahtevajući isplatu zaostalih zarada...Oni su štrajk započeli sinoć oko 19 časova i prema rečima predsednika Sindikata profesionlanih fudbalera Nezavisnost Mirka Poledice, noć su proveli...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.