Biće još posla za Leona Deleona - Snimak tuče iz Subotice (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2017, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće još posla za Leona Deleona - Snimak tuče iz Subotice (video)

Iz kola u kolo, direktor KLS određuje kazne za pojedince i klubove zbog incidentnih situacija, a očigledno je da će imati šta da radi i posle duela u Subotici.

Bio je to meč 12. kola Superlige, između Sparaka i FMP-a, a u finišu meča došlo je fizičkog sukoba na terenu.

Košarkaš FMP-a Ajzea Ostin je posle jednog duela u skoku, pesnicom udario Predraga Prlju. Stvorena je velika gužva, ali se srećom, sve brzo smirilo.

Podsetimo, FMP je ovaj meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobio sa 93:56, a još se čeka na registraciju utakmice, jer je Spartak pod suspenzijom zbog neizmirenih finansijskih obaveza.


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ostin ne igra protiv Partizana i velika novčana kazna! Drakonski po delegatu, koji je ozbiljno zakazao

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2017, 12:19

Leon Deleon presavio tabak..Ozbiljna prašina podigla se u košarkaškoj Srbiji posle tuče koja je izbila u Subotici, kada je Ajzea Ostin pesnicom udario Predraga Prlju i tako izazvao opšti metež u Dudovoj šumi. Snimak fizičkog obračuna ubrzo je isplivao na površinu, a sve do poslednjeg momenta...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.