Beker očaran Marijanom Veljović! Sad ga kritikuju... (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2020, 18:35

Beker očaran Marijanom Veljović! Sad ga kritikuju... (foto)

Usred meča, u TV prenosu je izgovorio nešto zbog čega je naišao čak i na osude.

Uzbudljivo je bilo tokom polufinala US opena između Aleksandra Zvereva i Pabla Karenjo-Buste, Španac je vodio sa 2:0 u setovima, ali Zverev je uspeo da napravi veliki preokret i plasira se u finale, gde će se za titulu boriti sa Dominikom Timom.

Glavni sudija ovog meča bila je Kragujevčanka Marijana Veljović, koja je privukla pažnju i Borisa Bekera, stručnog konsultanta tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << TV prenosa ovog meča.

Kada je u jednom trenutku kamera ''uhvatila'' Marijanu, Beker je prokomentarisao:

"Moram da kažem da je sudija vrlo lepa. Dođe vam da je 'pojedete' svojim očima".

Odmah zatim na društvenim mrežama počeli su negativni komentari na njegov račun, delu javnosti je zasmetalo to što je rekao, a što su ocenili kao ''seksistički komentar''.

-

-

Boris Becker commentating Zverev's match for Eurosport Germany, saying: "I have to say, the umpire is extremely pretty. You eat with your eyes." Any questions? #UsOpen

— Petra Philippsen (@PPhilippsen) September 11, 2020
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.