Starleta pobesnela: Ipak ništa od diplome!

Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starleta pobesnela: Ipak ništa od diplome!

Poznate ličnosti tvrde da ih naslovi iz novina ili komentari čitalaca ne dotiču, ali ponekad na društvenim mrežama postave status putem koga se obraćuju sedmoj sili. Starleta Soraja Vučelić nakon pročitanog teksta u jednim novinama, vidno besna je napisala sledeći tekst:

“Koliko drzak moraš biti i nepismen da izmisljaš neke glupe izjave u moje ime jer hoćeš da prodaš novinu na glupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << naslove ??! Niti sam rekla bilo kome da piše o diplomiranju, a ponajmanje sam dala bilo kome tu glupu izjavu da sam sad psiholog itd. Je l’ teško ispoštovati jednim pozivom i pitanjem za izjavu ili sebi neko daje previše slobode da može da izmišlja u moje ime šta god mu padne na pamet!!! 24sata.hr, je l’ vas sramota da ovo radite?”

Izgleda da Soraji više ne odgovara bilo kakav marketing, pa je sada rešila da staje na put lošim tekstovima o sebi.

Autor: Life Content, Bobana Živanović

Foto: Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.