Istina o Sorajinoj diplomi

Izvor: Mondo, 20.Sep.2014, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istina o Sorajinoj diplomi

Starleta se oglasila na društvenim mrežama povodom priče da je sada diplomirani psiholog.

Foto: Instagram/SorajaOnly

Soraja Vučelić navodno je ove nedelje hrvatskom listu "24 sata" dala izjavu u kojoj navodi da je od sada neće više zvati starletom, već diplomiranim psihologom, pošto je "nakon osam godina diplomirala i to na državnom fakultetu".

Isti list dodao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da Soraja još uvek neće tražiti posao u struci, jer ne vidi sebe kao "ozbiljnu i strogu profesorku u školi". Sa diplomom psihologije, Soraja (ili bilo ko drugi) u osnovnoj školi bi mogla da bude školski psiholog, a u srednjoj profesor psihologije.

Vučelićeva se oglasila na Twitteru i Facebooku, gde je demantovala da je uopšte razgovarala sa novinarima tog lista.

"Koliko drzak moraš biti i nepismen da izmišljaš neke glupe izjave u moje ime jer hoćeš da prodaš novinu na glupe naslove?! Niti sam ikome rekla da piše o diplomiranju, a ponajmanje sam dala bilo kome tu glupu izjavu da sam sada psiholog. Je l' teško ispoštovati jednim pozivom i pitanjem, ili sebi neko daje previše slobode da izmišlja u moje ime šta god mu padne na pamet! Kako vas nije sramota", napisala je Soraja.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREOKRET: Ovo je istina o Sorajinoj diplomi!

Izvor: 24sata, 20.Sep.2014

Starleta se oglasila na društvenim mrežama povodom priče da je sada diplomirani psiholog...Vučelićeva se oglasila na Twitteru i Facebooku, gde je demantovala da je uopšte razgovarala sa novinarima tog lista...Koliko drzak moras biti i nepismen da izmisljas neke glupe izjave u moje ime jer hoces...

Nastavak na 24sata...

Lažni psiholog: Soraja lažirala diplomu, nikad nije kročila na fakultet!

Izvor: Tracara.com, 21.Sep.2014, 04:23

Naporno učenje (foto: Facebook) Informacija da je Soraja Vučelić postala diplomirani psiholog pojavila se u medijima pre dva dana. Starleta je navodno izjavila da više ne želi da je tako oslovljavaju već sa - psiholog, pošto je diplomirala.  Isidora Bjelica o Soraji: Mučenica je u zabludi! Ipak,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.