Soraja se pali na Hrvate

Izvor: Dzungla.org, 26.Nov.2012, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja se pali na Hrvate

Soraja Vučelić svratila je u susednu Hrvatsku kako bi „začinila“ spot mladoj pevačici Ines Huskić, a nije mogla da odoli da ne otkrije nešto o sebi…

Plejboj“ zečica je za tamošnji „Ekstra magazin“ otkrila da je srećno zaljubljena, kao i da su joj Hrvati vrlo seksi.
“Meni su uopšte Hrvati veliki zavodnici. Ne mogu da kažem samo Dalmatinci. Imaju ono nešto, definitivno“, ispričala je Soraja.
U ovom intervjuu, Soraja je odala >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << još jedan škakljiv detalj – muškarci su se tukli zbog nje!
“Ne bih da pričam o tome, ali neću ni da lažem, da kažem da nije istina, ali opet ne želim da pričam o tome“, rekla je atraktivna devojka i istakla da se smirila.
“Sada studiram, radim, i ima stvarno dosta posla. Želim to da završim, to mi je ambicija, a sve ostalo doći će samo po sebi i ne treba praviti velike planove“, u međuvremenu Soraja radi na sebi.
„Gledam da se korigujem. Promenila sam svoj karakter, a malo i temperament“, otkrila je zečica.

(Izvor: Alo)
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić,   Playboy

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Soraja se pali na Hrvate

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2012

Soraja Vučelić svratila je u susednu Hrvatsku kako bi "začinila" spot mladoj pevačici Ines Huskić, a nije izdržala da ne otkrije neke pikanterije.. .."Plejboj" zečica je za tamošnji "Ekstra magazin" otkrila da je srećno zaljubljena, kao i da su joj Hrvati vrlo seksi...  Srećno zaljubljena,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.