Soraja progovorila: Dosta mi je laži!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2016, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja progovorila: Dosta mi je laži!

Starleta Soraja Vučelić oštro je demantovala nedavna pisanja medija da joj je skupoceni džip, koji toliko voli i koji je uspela da prevede na svoje ime, kupio albanski biznismen, sa kojim je bila u vezi.

Nedavno su mediji pisali da je ona bila u vezi sa biznismenom iz Tirane, Dorijanom-Tonijem Leknikajom, koji ima sedmoro dece i dve žene, kao i to da je on bio taj koji joj je kupio džip od 75.000 evra.

Prema pisanjima medija oni su neprestano putovali, posetili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mnoge egzotične destinacije, a Dorijan nikako nije štedeo, već je Vulelićevoj kupovao svakakve skupocene poklone ili šta je već poželela.

Međutim, da je Dorijan shvatio da je ona bila sa njim samo iz koristi te da je tražio džip nazad, ali da isti ne može da dobije jer je starleta uspela da ga prevede na svoje ime.
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.